Sunday, December 17, 2006

ANATOMIA E NJË KRIMI LUFTE

"ANATOMIA E NJË KRIMI LUFTE"

MASAKRA E QYSHKUT

 

 

Të nderuar lexues,

Më 14 maj 1999 formacionet militare dhe paramilitare serbe (formacionet e vdekjes), kanë sulmuar fshatin Qyshk të Pejës dhe brenda disa orësh kanë vrarë e masakruar pamëshirshëm 41 civilë shqiptarë të paramatosur.

Për të mësuar përmasat e këtij krimi mizorë, përpara jush sjell një dokumentar filmik “ANATOMIA E NJË KRIMI LUFTE”, të përgatitur nga “American RadioWorks”. Në këtë dokumentar do të dëgjoni rrëfime të tmerrshme për vrasësit(kriminelët) dhe të mbijetuarit nga masakra e Qyshkut.

Dokumentari është përgatitur në tri pjesë dhe ato mund t´i dëgjoni nëpërmjet :“realPlayer

MASAKRA E QYSHKUT

Pjesa parë

Pjesa dytë

Pjesa tretë

__________________________________________________

 

DËSHMITARËT QË MBIJETUAN DITËN E KRIMIT NË QYSHK

 

     

Kthehu ne fillim

http://www.pashtriku.org/

technorati tags:, , , ,

Blogged with Flock

No comments: